Vrijheid als het hoogste goed

Bijgewerkt op: 2 dec. 2020

eindelijk het gevoel waar we als mens zo lang naar zoeken, het gevoel van eenheid. Eenheid met het universum, met de mineralen, planten, dieren en de mensen. Eenheid in bestaan zodat we geen angst hoeven te hebben dat er niet voor ons gezorgd wordt, angst die in de huidige maatschappij ervoor zorgt dat de mens leiders zoekt en volgt, leiders onder de vorm van regeringsleiders, godsdiensten, ouders, opvoeders en anderen. Angst die onze vrijheid ontneemt, bang om onszelf te volgen. Een zelf die wie niet kennen omdat we ervan weglopen. Wanneer het gevoel binnensluipt komt de rust en berusting. We kunnen erover nadenken, discussiëren, maar het is niet te bevatten met woorden. Het is een voelen, een aanvoelen, het overkomt je wanneer je stil kunt zijn. Stilte voor langere tijd, zonder iets te willen of te moeten. Alleen stilte en waarnemen wat er plaatsvindt zonder vooroordeel en zonder oordeel.

Vrijheid van zijn in een wereld die gecontroleerd wordt door wetten, maatregelen, waardoor we denken dat het onmogelijk is ooit als vrij mens te leven. In ons denken is dat ook onmogelijk maar in ons ware zijn niet.

Vanaf dit punt, november 2020, hoop ik jullie te kunnen berichten over de plaatsen, binnen in ons en buiten ons in de wereld, die ik en mijn familie zal bezoeken. Mijn familie die bestaat uit mijn zielsverwante Els en mijn kinderen Sarah, Laura, Sam, Douwke, Tibe en Romy. En alle andere mensen, dieren, planten en mineralen die het heelal rijk is.

Ik hoop jullie te kunnen inspireren en waar nodig te helpen indien er gezondheidsproblemen opduiken. Problemen die ons zullen helpen onze weg te vinden, problemen die we omarmen omdat ze ons tot hulp zullen zijn in onze evolutieve weg naar een nieuwe orde.

We zijn allen samen en zullen iedere leugen doorgronden en en de ware aard van het leven hervinden. Daarom de naam van de site: 'art of living', de kunst van het leven.

Ik wens iedereen de komende tijd veel leesgenot, overdenkingsgenot, en gevoelsgenot. Want vergeet niet dat wat jullie lezen niet de waarheid is, ook niet wat jullie hier lezen. De waarheid ligt in jullie zelf en aan ieder om die waarheid te vinden. Concentreer jullie hierbij niet om het denken, het hoofd dat hoog gedragen op alles voorrang krijgt, maar op het hart en de buik, dat laag ligt en door het hoofd over het hoofd gezien wordt.


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nu