Transformatie


Mijn zeer goede vriend, zielsverwant, Mattia maakte voor mij een logo. Het is al meer dan 5 jaar geleden, we woonden nog in Italië. In een klein bergdorpje in Piemonte. Mattia leefde in hetzelfde dorp maar kwam oorspronkelijk uit Como. Zoon van een rijke familie. Hij woonde alleen in een bouwvallig berghuisje, leefde er van de liefde en kweekte op een zeker moment slakken om te overleven. Altijd vrolijk, steeds bereid met mij te filosoferen over het leven en de geschiedenis van de mens. Zelfs de Anunnaki kwamen ter sprake. Hij ontwierp het logo, transformatie. Ook het geboortekaartje van mijn eerste zoon kwam van zijn hand, we zitten op dezelfde golflengte waarbij woorden niet nodig zijn.

We zitten nu in een periode van transformatie, met zijn allen, ook ik en ik voel het maar al te duidelijk. En het voelt goed, want eindelijk wordt het voor mijzelf duidelijk waarvoor ik hier ben, op dit moment. We zullen er samen voor zorgen, een wereld van jaloezie en nijd gaat over in een wereld van begrip en liefde. Blijf dicht bij jezelf, herken je ego en wees lief voor wie je werkelijk bent. Alles is oké, alles is zoals het is en niet meer maar ook niet minder. Het is noch goed noch slecht, het is en het heeft zijn reden waarom het zo is. Voel het en aanvaard het of voel het en verander het. Een tijd van transformatie zal ons vaak doen twijfelen maar ook dat is oké, stel jezelf en je omgeving in twijfel zodat de waarheid bovenkomt en we steeds duidelijker de waarheid zullen zien. Door waarnemen in het nu en niet meer door denken in het verleden of fantaseren in de toekomst.


Vanaf September open ik de praktijk in Wenduine, De Haan. Waar iedereen welkom zal zijn, iedereen die zoekt. De praktijk zal niet bij de woonst zijn, een keuze die past bij het moment. Binnenkort zal ik enkele foto's van de praktijk posten.

80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nu

Op zoek