Transformatie

Vandaag maandag 7 december. Het zijn tijden van grote verandering, ja zelfs van transformatie. Twee weken geleden door mijn rug gegaan, lumbago noemen ze dat met een mooi woord. Al lang last van maar nooit laten onderzoeken. Ik ben terug blij met deze mogelijkheid die mijn lichaam mij biedt om de verandering verder te zetten. Twee weken strompelen met een stok, alleen een hete douche biedt verlichting. Na tien dagen beslis ik de hulp in te roepen van mijn mentor homeopathie. Een prachtige mens uit Tervuren, als een broer voor mij. Na een gesprek van een uur door de telefoon zegt hij mij: " voor jouw toestand bestaat er in het frans een term namelijk 'abnegation'. Ik zoek dat op: 'zelfverloochening'. Ik overloop mijn leven, van kind tot aan nu en ik weet dat hij gelijk heeft. Het leven wringt aan mij, langs alle kanten en dat vertaalt zich in mijn rugklachten. Kort na mijn gesprek voel ik mij al beter, mijn mentor annex broer stuurt me de homeopatische korreltjes op want ik heb ze niet zelf in huis. Nux vomica 03LM.

We zijn nu weer enkele dagen verder en de stok kan ik aan de kant laten staan. Ik voel mij terug rijker, meer inzicht in wie ik echt ben en waar ik al heel mijn leven naar op zoek ben. Een zoektocht die lichamelijke ongemakken soms nodig maakt om de juiste weg te vinden. De ongemakken zijn er om te helpen en dus niet om weg te toveren met pijnstillers of operatieve ingrepen. Soms moeilijk te begrijpen voor de familie en vrienden

maar zeer belangrijk om de verandering te ondergaan van ego naar het 'zelf'. De verandering van wie we geworden zijn onder invloed van de maatschappij naar wie we waren al van bij de geboorte. Onze ware IK. Transformatie zodat men stralen kan!

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nu