Op zoek

De camper heeft een nieuwe accu, getest op tour in Frankrijk gedurende twee weken. Tot aan de Camarque, Sainte Marie de la Mer. Alles werkt perfect, overal off the grid gestaan en geen problemen gehad. De eerste week was een week van 5 zieke kinderen, de één achter de ander werd ziek. De jongste is dan 6 maanden jong en heeft meer dan 40°C koorts. De fontanel staat bol. Na Belladonna 200K gaat het snel beter. Ik heb gelukkig altijd een hele koffer mee met homeopatische remedies. Ongeveer een 70 tal verschillende remedies maar het komt nog vaak voor dat ik ergens moet stoppen om nog iets bij te halen. Dit keer had ik geen sulfur 200K meer en voor de dochter van 3 jaar oud had ik dat nodig voor een oorontsteking en angst voor insecten, vliegen. Soms haal ik een remedie die ik niet mee heb. Het kan ook zijn dat ik de remedie alleen uitspreek, eraan denk zonder het te geven onder de vorm van een granule. Ook dat werkt, maar ik merk dat het geven in de vorm van een granule sneller werkt, dus soms haal ik de homeopathie. Voordeel van in Frankrijk te zijn is dat het daar veel goedkoper is. Scheelt meer dan de helft!!

Ook dat is off the Grid. Zelfs tangen om aders af te klemmen zitten altijd in mijn zak met materiaal die in de camper staat.

Het gaat eigenlijk om vertrouwen, vertrouwen in de natuur, in het energetisch netwerk, in het immuunsysteem. Vertrouw op jezelf en op het energetisch systeem dat heel het universum behelst. Mineralen, planten, dieren, de mens; alles is aan elkaar gelinkt, met elkaar verbonden en genezing volgt wanneer we het opgelegde oude materialistisch systeem kunnen verlaten. Opdat we het oude systeem, de maatschappij, willen onderzoeken en beoordelen moeten we dat systeem verlaten en er helemaal buiten staan. Pas wanneer we niet meer deel uit maken van het systeem kunnen we het eerlijk bekijken. Dan pas kunnen we er naar kijken zonder bevooroordeeld te zijn.

Daarom kan het zo belangrijk zijn om, al is het maar zo nu en dan, om buiten het systeem te staan en is het zogeze

gde off the grid fenomeen een goede oefening in het bekijken van het systeem zonder er deel van uit te maken. Al is het maar een moment. Stap er eens buiten aanschouw het systeem.

Ik ben iedere dag dankbaar dat ik de mogelijkheid gekregen heb om kennis te hebben mogen maken met het het energetisch proces dat het leven is. Dit via mijn ervaringen die ik tot nu heb opgedaan, mijn universitaire en niet universitaire studies en bovenal door kennis te maken met de homeopathie.

De zoektocht zetten we ondertussen verder, de zoektocht naar een geschikt stuk grond om terug met de nauur, de aarde, de maan, de zon, te mogen leven. Groentes, kruiden planten en zien groeien. koeien te zien grazen en hun melk geven, paardjes te houden die ons helpen bij het bewerken van het land en ons gezelschap houden bij het proces van terug naar natuur. Laten we allemaal samen terug zoeken naar de natuur en laten we samen buiten het systeem dat ons opgelegd is door kapitalistische denkers gaan staan zodat we kunnen voelen wat het betekent om Vrij te zijn, een basis gegeven dat iedereen bij zijn geboorte in dit lichaam mee krijgt om hier op aarde te mogen genieten van de prachtige natuur, de vogels die iedere dag opnieuw een concert geven, de zon die onze huid verwarmd..........

Blijf zoeken om vrij te zijn, leef off the grid, ga buiten het systeem staan. We kunnen het samen, samen omdat we allemaal verbonden zijn. we staan er nooit alleen voor!

72 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Nu