Nieuwe Praktijk

Vorige keer schreef een kort berichtje over transformatie, het is een tijd van transformatie. Even een kleine verduidelijking: transformatie van de derde dimensie naar de vijfde dimensie. Een dimensie van de materie naar het bewust zijn. Een transformatie voor diegene die het doormaakt die enorm veel vrede en vooral rust brengt. Het is alsof je als een vis uit het water gehaald wordt en ineens ook kunt ademen buiten het water en en een nieuwe wereld open gaat voor je. Het malende denken wordt een halt toe geroepen en gaat over is rust en geborgenheid. Dat is de transformatie waar ik op doel. In de vijfde dimensie leef je alleen nog in het Nu en moet je soms even moeite doen om terug naar het verleden of de toekomst te kijken. De weg terug naar de derde dimensie blijft altijd open maar nu kunnen we bewust van de éne dimensie naar de andere overschakelen.

De praktijk krijgt vorm, ik heb er het volste vertrouwen in dat de praktijk zal helpen in deze enorm moeilijke tijd .

De inkom moet nog voorzien worden van het symbool van dierenarts en van transformatie. Dat zal de volgende blogpost zijn.

De Homeopathie is de geneeskunst die totaal in het beeld van de vijfde dimensie past Wanneer we nog in de derde dimensie verkeren en een geneeskunst aanbieden uit de volgende dimensie zal er altijd weerstand zijn en is het een voortdurend gevecht om de homeopathie te blijven toepassen. Nu we langzaam maar zeker naar de volgende dimensie overgaan zal de homeopathie zich eindelijk thuis voelen in het geheel en zal er geen twijfel meer bestaan of het de enige juist vorm van kunst om te genezen is.


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nu

Op zoek