Bodhi


een wereld van strijd

een lichtpuntje

dat ons leidt

naar binnen

zonder angst

opnieuw te beginnen.


Wij hebben met zijn allen Bodhi op 18 oktober verwelkomt. Hij is in mijn handen geboren, opgevangen en we zullen hem met al onze liefde omringen zodat hij een verschil mag zijn voor de wereld. Hij zal de mensen op hun weg helpen om een liefdevolle maatschappij te bouwen die de duizenden jaren van lijden zullen doen wegglijden naar de geschiedenis boeken.

Wees zelf de verandering en wacht niet tot de wereld veranderd. laat de verandering in jezelf gebeuren zonder angst, zonder schroom. Alleen zo kunnen we onze kinderen een voorbeeld geven. Geen slappe praatjes en ondertussen gewoon verder doen, wees zelf de verandering en de wereld volgt. Wees een voorbeeld voor onze mooie liefdevolle kinderen.

Gooi jullie gezondheid pasjes weg, die niet mee met deze onzin want dan maak je het voor onze kinderen en kleinkinderen wel heel erg moeilijk om naar een vrije, gelukkige maatschappij te bewegen. Begin de verandering in jezelf en stop met het volgen van een autoritaire groep machtsmisbruikers. Begin bij jezelf en volg je hart, voel enkel de liefde die er aanwezig en stop met je af te scheiden van de rest om jezelf zeker te stellen. Wees de radicale verandering en wacht niet af tot er iets buiten jezelf verandert. Begin er nu aan en denk aan onze kinderen!!!!


91 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Nu