Nu

Komen en gaan

van hier naar daar

maar, blijf nu eens staan

gewoon bij wie je bent

Nu

zoals gisteren, morgen

helemaal klaar

zonder te gaan

van hier naar daar.Vandaag schrijf ik een klein gedichtje, omdat ik vaak het gevoel heb dat we allemaal met onze gedachten ofwel in het verleden verkeren, ofwel in de toekomst. Hierdoor verkeren we voortdurend in een toestand van gevoelens zoals angst, weemoed, boosheid, ongeduld........... in plaats van het moment dat zich Nu aanbiedt te ervaren zoals het is en te nemen zoals het is. Het klinkt zo cliché, leven in het heden maar het maakt het verschil tussen onrust en rust, angst en vrede. Alleen in het heden kan men de universele liefde ervaren zonder gestoord te worden door onze gedachten.

Onze huidige instrument om een gelukkig leven na te streven is door het denken. Ons denken is ons hoofd instrument terwijl dit denken ons verplaatst naar vroeger of naar de toekomst. Ons nieuwe instrument, het instrument van de tijd die komt, is het instrument van het Nu. Dit instrument is de Waarneming. Het waarnemen vindt plaats in het heden, Nu. Door het waarnemen nemen we Waar. Dan eindelijk zijn we in staat de Waarheid te zien, te voelen, te horen.

Vanaf 1 juli ben ik terug aan het werk als zelfstandige dokter, dierenarts, homeopaat. Met dit inzicht zie ik het ware beeld van het ziekteproces duidelijk en past er een duidelijk beeld op dat uit één van de natuurrijken zal komen. Mineraal, plant of dierlijk. Puur het beeld energetisch overgedragen door een homeopatische remedie, een remedie volgens de regels van de kunst verdund en gedynamiseerd het medium water de juiste frequentie kan doorgeven aan het energetisch lichaam van mens of dier.


We beginnen met alleen huisbezoeken omdat er nog geen vaste praktijkruimte is. Ik hoop dat er snel een energetisch geschikte ruimte gevonden zal worden. Een ruimte in een bloeiende liefdevolle omgeving waar de mineralen, planten en dieren in harmonie met elkaar mogen leven onder het toeziend oog van de mens.

Ik ga op deze manier proberen een liefdevolle bijdrage terug te kunnen leveren aan het geluk van mens, dier en plant.71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op zoek